Free Online Education Sites

0
154

Melalui perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi atas talian (ICT) atau melalui MOCC (Mass Online Course Catalog) kini untuk mendapatkan ilmu lebih mudah.

Untuk memudahkan lagi anda menerokai ilmu pengetahuan yang berharga secara percuma di sini disenaraikan laman-laman web yang menyediakan pembelajaran online secara percuma (free Online Education Sites).

universities coursera

Coursera merupakan universiti maya percuma kepada anda. Melalui laman ini anda boleh memilih bidang dan disiplin ilmu yang anda ingin ketahui secara mendalam.

Semoga berjaya di sini

Save

free online edxonline

edX merupakan satu lagi universiti maya yang menyediakan gedung ilmu percuma kepada anda. Melalui laman ini anda boleh memilih bidang dan disiplin ilmu yang anda ingin ketahui secara mendalam.

Semoga berjaya di sini

Save

Save

Save

stanford education online

Stanford Online merupakan pilihan ketiga universiti maya yang menyediakan gedung ilmu percuma kepada anda. Melalui laman ini anda boleh memilih bidang dan disiplin ilmu yang anda ingin ketahui secara mendalam.

Semoga berjaya di sini

Save

Save

Save

Save

futurelearn education online

Jom sertai 4,538,359 orang untuk belajar bersama di FutureLeran. Rasai pendidikan bertaraf kualiti tinggi secara talian (high quality online education). Rasai bidang pendidikan secara online bersama universiti-universiti dan pakar pengurusan terkenal dunia.

Carilah beribu bidang ilmu yang anda suka secara percuma (free online courses) dan pilihan yang tepat memberi impak yang besar dalam hidup anda.

Semoga berjaya di sini

Save

Save

Save

Save

Save

Bidang ilmu pengetahuan terbaik dunia boleh anda miliki secara percuma di sini. Free Online Courses from the World’s Top Publishers

Semoga berjaya di sini

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

LEAVE A REPLY